HOTELÜNK

“Omnes viae Romam ducunt” – avagy La Fontaine után szabadon: MINDEN ÚT RÓMÁBA VEZET! 

MMXVIII. – egy új időszámítás kezdete Savariában! Az igazi császári hangulat átéléséhez már nem szükséges repülőjegyet vásárolni, hiszen a vasi megyeszékhely Fő terére költöztettük azt! A történelmi belváros legújabb ékköve – a világhíres Borostyánút közvetlen szomszédságában várja a Szombathelyre látogató utazókat.

Forum Hotel | Hotelünk
Forum Hotel | Szobáink<br />

A szálloda kialakításánál különös figyelmet szenteltünk arra, hogy egy olyan komplexummal gazdagodhasson Vas megye turisztikai térképe, mely méltán emeli a régió hírnevét. Az építkezés során 29 lakrészt alakítottunk ki – melyeknél a legfőbb szempont az “alvásbarát” jelző elérése volt. A minőségi anyaghasználat, a blackout (teljesen fényzáró) függöny és a professzionális matracok mind-mind vendégeink kényelmét és pihenését szolgálják!

Igazodván a modern kor igényeihez FULL-HD televíziókkal és kiemelkedően magas sávszélességű internettel tesszük komfortosabbá a nálunk töltött időt. A standard szobáink tökéletes megoldást jelentenek az átutazó és üzleti célú vendégek részére, míg a nagyobb lakrészek akár 3-4 felnőtt egyidejű elszállásolására is alkalmasak.

Forum Hotel | Hotelünk
Forum Hotel | Karnevál

A 2000. augusztusában újra életre hívott Savaria Karnevált akár szobája ablakából is megtekintheti, hiszen a felvonulási forgatag közvetlenül az épület mellett halad el. Természetesen a vendégterek temperálásáról sem feledkeztünk meg, a legmodernebb klímatechnológia segítségével biztosítjuk a tökéletes hőmérsékletet az egész szálláshelyen!

A szálloda vendégei részére közvetlen átjárás biztosított a Forum Étterembe, ahol a félpanziós ellátást is igénybe vehetik, de Ala’ carte választékunkból is kedvükre válogathatnak!

Forum Hotel | Éttermünk színes kínálata

Nosztalgikus hangulatot, páratlan kényelmet, minőségi szolgáltatásokat és exkluzív gasztronómiai élményeket kínálunk minden kedves hozzánk látogató vendégnek.