Parkolás

A Forum Hotel 8 db privát, kamerával megfigyelt, szabadtéri parkolóhellyel és 6 db mélygarázsban kialakított parkolóhellyel rendelkezik. A szabadtéri parkolóhelyek elfoglalása ingyenes és érkezési sorrendben lehetséges. A mélygarázsban kizárólag előre foglalással lehetséges a parkolás, amelynek díja 5.000,- Forint/autó/nap.  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szálloda hátsó bejáratánál található magánparkolóink fehér felfestéssel rendelkeznek, kérjük csak ezen megjelölt helyeken hagyják kocsijukat.

Amennyiben mélygarázsunkat szeretné használni a tartózkodása alatt, a távirányító kulcsot a recepción tudja átvenni minden nap 7:00-22:00 között.

A felfestett helyeken kívül minden parkolóhely Szombathely város üzemeltetése alá tartozik az udvarban. Az itt parkoló autók pótdíj-fizetési kötelezettségeiért és gépjárművükben keletkező esetleges károkért a Forum Hotel nem vállal felelősséget.

Amennyiben parkolóhelyeink megteltek, a szállodától fél perces sétára elhelyezkedő Hefele Menyhért u. 3-5. szám alatt lehet a városi parkolóban a személygépjárművekkel megállni.

A parkolás ebben a zónában díjköteles, az aktuális díjtételekről az alábbi oldalon tájékozódhat: www.szova.hu

A jegy megváltása történhet a telepített automatákon keresztül, vagy az országos parkolójegyváltó hálózat telefonszámára küldött SMS üzenettel lehetséges.

A belvárosi zóna száma: +36 20/30/70 7639701

A Forum Hotel Szombathelyen, a Kossuth L. u. 2. szám alatt helyezkedik el. A Kossuth utca egyirányú, a szálloda parkolója az épület előtt 20 méterrel bal oldalon található kapualjon keresztül közelíthető meg.

Az alábbi ábrák segítségével Ön is tájékozódhat parkolónk megközelítéséről: