Május 27-ével indítjuk új, nyári étlapunkat, ennek kapcsán beszélgettünk Szép Tibor executive chef-el.
Megújul az étlapunk. Mi volt ennek az oka?
Egy induló étterem szakmai stábja, felszolgálók, szakácsok, séfek mindig szondázzák, figyelek a vendégek igényeit. Nem mehet ez máshogy, ugyanis nem csak frázis, hanem tény is: a vendégekért vagyunk, értük dolgozunk.
Mindemellett tulajdonosi elvárás felénk, hogy évről évre meg tudjunk újulni, tudjunk frissülni.
Havi ajánlataink maradnak?
Természetesen! Nagyon népszerűek a szezonális ajánlatok, így ezen nem kívánunk változtatni. A májusi ajánlatunk különösen népszerű, valószínű alig várták az emberek a tavasz ízeit.
Formailag is megújul az étlap?
Igen. A cégcsoport több éttermében is népszerű a “képes” étlap, aminek segítségével a vendégek látják, mit fognak kapni a “csálingerektől”. Könnyebb így a választás talán, és nekünk is nagy öröm volt az ételfotózás.
Mármint a marketingeseknek…
Igen, Nadrai Rebeka grafikus és Bazsó Gergely marketing vezető kedves feladatköréhez tartozik az újdonságok befotózása…
Milyen újdonságokkal készültök?
Alapvetően az idei nyáron nem a “trendi” irányba, hanem a hagyományos ízek és nagy adagok irányába indulunk. Megtartunk sok népszerű ételt, de amolyan “haspárti” stílus felé vesszük az irányt. Felkerülnek klasszikusok, amiket a vendégek minden étteremben előszeretettel keresnek, és egyszerűsítünk a elnevezéseken is. Csak kedvcsinálóként: Kijevi, rántott csirkemáj, Cordon bleu, túrós csusza harcsapaprikással, brassói aprópecsenye, borzaska, Óvári sertésszelet, rántott sajt, Holstein szelet, cigánypecsenye, velős kenyér, bakonyi, sült csülök – nem folytatom, mert látom, nagyot nyeltél…
Hétfőtől tehát indulunk…
Igen, addig is a facebookon sok újdonságot bemutatunk, képpel is, hogy minél többen vágyjanak rá.. Nagyon készülünk, várunk benneteket!
Kövessétek facebook oldalunkat, mert hamarosan meglepetés vár benneteket!