A nap legfontosabb étkezése a reggeli.

Ezzel bizonyára Ön is egyet ért.

Mindenki vágyik arra, hogy ne az ébresztőóra csörgésére kelljen, és induljon a napi rutin: öltözés, fogmosás, gyerekek sürgetése, dugó az utakon, hanem akkor ébredjen párja ölelő karjaiban, amikor már kipihente magát. Egy ilyen alvásbarát matracon eltöltött, komfortos alvás után, szállóvendégeink is nagy örömmel fogyasztják a Forum Hotel ínycsiklandó, friss reggelijét. Ezt minden nap megtehetik reggel 7-10 óra között a Forum Hotel éttermében. Pincéreink sok szeretettel várják a Hotel szállóvendégeit éppúgy, mint mindazon városlakókat, akik csak egy jó reggelit szeretnének egy szép környezetben elfogyasztani.

És akkor nézzük, mivel is vár minket a Séf Úr 990 Ft-ért. Szereti Ön a rántottát? Akkor Ön jó helyen jár. Mi négy tojásból készítjük. Kérheti szalonnával, gombával, sonkával, sajttal, de csak magában is. Mellé friss pékárut ajánlunk és egy csésze kávét vagy teát. Kontinentális reggelire vágyik? Friss hazai sajtjaink, sonkánk, szalámink, minivajunk, zöldségeink: paradicsom, paprika, kígyóuborka, az elmaradhatatlan pékárunk és a csésze kávé vagy tea, mindenki kedvére valók, legyenek azok élsportolók , vagy kedves hazai és külföldi vendégek. Ha frankfurtit enne? Az sem akadály. 4 db főtt bécsi virslink mustárral, ketchuppal, péksüteménnyel, és a forró itallal igazán tápláló reggeli. Egy leheletnyivel drágább csak magyaros reggelink. 1 190 Ft-ért házi sonkát, házi füstölt kolbászt, trappista sajtot, paradicsomot, paprikát és hegyes erős paprikát kap a kedves vendég kávéval vagy teával. Ha Ön cappucinóra, lattéra, amerikai kávéra vágyik, finom Dalmayer kávéinkból szívesen készítünk egyet vagy akár többet, és már indulhat is a nap.

 

Azok a vendégek, akik nem sietnek, még szívesen olvasgatják a napi híreket, aktualitásokat újságjainkból, vagy visszamennek pihenni az alvásbarát matraccal ellátott, klímatizált, síkképernyős 28 szobánk egyikébe. Vannak, akik a Hotelben található Római masszázst választják, vagy éppen sétálnak, vásárolgatnak Szombathely Főterén.

Ne siessen Ön sem! Élvezze az ízeket, gyönyörködjön akváriumunkban, hagyja játszani a gyerekeket egy kicsit a játszósarokban, és engedje hogy jól induljon a nap. Rajtunk nem múlik.