9700, Szombathely, Kossuth Lajos u. 2. | Tel.: +36 70 448-8098 | [email protected]

A szállodáról

“Omnes viae Romam ducunt” – avagy La Fontaine után szabadon: MINDEN ÚT RÓMÁBA VEZET! 

MMXVIII. – egy új időszámítás kezdete Savariában! Az igazi császári hangulat átéléséhez már nem szükséges repülőjegyet vásárolni, hiszen a vasi megyeszékhely Fő terére költöztettük azt! A történelmi belváros legújabb ékköve – a világhíres Borostyánút közvetlen szomszédságában várja a Szombathelyre látogató utazókat.

A szálloda kialakításánál különös figyelmet szenteltünk arra, hogy egy olyan komplexummal gazdagodhasson Vas megye turisztikai térképe, mely méltán emeli a régió hírnevét. Az építkezés során 29 lakrészt alakítottunk ki – melyeknél a legfőbb szempont az  “alvásbarát” jelző elérése volt. A minőségi anyaghasználat, a blackout (teljesen fényzáró) függöny és a professzionális matracok mind-mind vendégeink kényelmét és pihenését szolgálják!

Igazodván a modern kor igényeihez FULL-HD televíziókkal és kiemelkedően magas sávszélességű internettel tesszük komfortosabbá a nálunk töltött időt. A standard szobáink tökéletes megoldást jelentenek az átutazó és üzleti célú vendégek részére, míg a nagyobb lakrészek akár 3-4 felnőtt egyidejű elszállásolására is alkalmasak.

A 2000. augusztusában újra életre hívott Savaria Karnevált akár szobája ablakából is megtekintheti, hiszen a felvonulási forgatag közvetlenül az épület mellett halad el. Természetesen a vendégterek temperálásáról sem feledkeztünk meg, a legmodernebb klímatechnológia segítségével biztosítjuk a tökéletes hőmérsékletet az egész szálláshelyen!

A szálloda vendégei részére közvetlen átjárás biztosított a Forum Étterembe, ahol a félpanziós ellátást is igénybe vehetik, de Ala’ carte választékunkból is kedvükre válogathatnak!

Nosztalgikus hangulatot, páratlan kényelmet, minőségi szolgáltatásokat és exkluzív gasztronómiai élményeket kínálunk minden kedves hozzánk látogató vendégnek.

Válasszon szobatípusaink közül:

Aktuális áraink:

Foglalja le szobáját már online! Azonnali visszaigazolás 1 perc alatt!