Élmény szánkózás Semmeringen

[gdlr_styled_box content_color=”#ffffff” background_color=”#FF0000″ corner_color=”#8B0000″ ]A PROGRAM ÁRA: 7 990 FT[/gdlr_styled_box]

Magyarországhoz legközelebbi élményszánkópályát Semmeringen találjuk. A a 3,5 km hosszúságú, sötétedés után kivilágított Zauberberg élményszánkópálya remek szórakozást ígér minden korosztálynak.

Indulás: 7:30-kor a szálloda parkolójából

Minimum létszám: 2 fő

Az ár tartalmazza: utazási költség, magyar nyelvű kísérő személyzet

Az ár nem tartalmazza: belépő a szánkópályára, felszerelés bérlése

A program leírása:

Reggel 07.30-kor indulunk a szálloda parkolójából. Találkozó 07.20-kor a recepció előtt. Egy két és fél órás utazás után jutunk el Ausztria egyik leglátogatottabb sí és szánkócentrumába. A fantasztikus építmények, alagutak, varázslatos fényjátékok, szférikus hangok teszik a szánkózást egy egyedülálló élménnyé éjjel és nappal. A Zauberberg élményszánkópályán Siebenstein varázsló és Feuerzahn, a gonosz sárkány történetét ismerhetjük meg.
A pálya 3,5 km hosszú, szintkülönbsége 350 méter és az indulóállomás 1.350 méter magasan, a Zauberberg kabinos felvonó hegyállomásán (Hirschenkogel) található. Szánkót közvetlenül a völgyállomás mellett kölcsönözhetünk (kb. 7 euró/szánkó).
A szánkópályán 1.100 m magasságban található az Enzianhütte, egy rusztikus menedékház, ahol betérhetünk pihenőre és forró ételre. 

Az élménydús nap után, feltehetően elég fáradtan – a kora esti órákban indulunk vissza Szombathelyre.