Kastély túra és állatkert látogatás Bécsben

[gdlr_styled_box content_color=”#ffffff” background_color=”#FF0000″ corner_color=”#8B0000″ ]A PROGRAM ÁRA: 6 490 FT[/gdlr_styled_box]

Egy napos utazás a „Világ legélhetőbb városába – Bécsbe” – ahol megtekintjük a gyönyörű Schönbrunni kastélyt, illetve a kastély mellett elhelyezkedő állatkertet.

Indulás: 7:30-kor a szálloda parkolójából

Minimum létszám: 2 fő

Az ár tartalmazza: utazási költség, magyar nyelvű kísérő személyzet

Az ár nem tartalmazza: kastély és állatkert belépő

A program leírása:

Reggel 07.30-kor indulunk a szálloda parkolójából. Találkozó 07.20-kor a recepció előtt. Alig két órás buszozást követően érkezünk meg Bécsbe, a Schönbrunni kastélyhoz, mely egykor a császári család nyári lakhelyeként szolgált. Itt megtekinthetjük a világ legrégebbi állatkertjét. A kertben 550 állatfaj háromezer egyede fogadja a látogatókat. Az állatkert fő attrakciója és egyben jelképe a két óriáspanda, a víz alatti életet akváriumházban mutatják be, míg a délkelet-ázsiai dzsungel élővilágát esőerdő-házban tekinthetjük meg.

Természetesen a kastély termeinek a megtekintésére is lesz lehetőségünk. Ausztria egyik legismertebb műemléke és turisztikai látványossága 1569-ben került a Habsburgok kezére. A palota több száz szobája közül császári család apartmanjai a kastély leglátványosabb helyiségei, a nyilvánosság számára többségében ezek nyitva állnak.