Shopping túra és csokoládégyár látogatás

[gdlr_styled_box content_color=”#ffffff” background_color=”#FF0000″ corner_color=”#8B0000″ ]A PROGRAM ÁRA: 6 990 FT[/gdlr_styled_box]

„Édes” kikapcsolódás a Kittseeben található csokigyár meglátogatása, mely garantáltan édes élményt nyújt minden a látogatónak. A gasztrokaland után továbbutazás Parndorfba – egy igazi hamisítatlan shopping túrára.

Indulás: 7:30-kor a szálloda parkolójából

Minimum létszám: 2 fő

Az ár tartalmazza: utazási költség, magyar nyelvű kísérő személyzet

A program leírása:

Reggel 07.30-kor indulunk a szálloda parkolójából. Találkozó 07.20-kor a recepció előtt. Alig két órás buszozást követően érkezünk meg Kittseebe, a Hauswirth Csokoládégyárba. A Csokoládégyárban először filmvetítés során ismerkedhetünk a csokoládégyártás folyamatával és történetével, majd betekintést nyerünk a gyártási folyamatokba. A program végeztével a gyár mintaboltjában kedvezményes csokoládévásárlásra is lehetőség van, és nem utolsó sorban finom csokibonbonokat kóstolhatunk.

A Csokoládégyár látogatása után továbbindulunk Pandorfba, ahol több, mint 100 bolt vár bennünket. Itt mindent megtalálhatunk az ékszerektől a divat és sportruházatig, a háztartási gépektől a gyerekjátékokig kedvünkre vásárolhatunk egészen a délutáni órákig. 16:00-kor Szombathely felé vesszük az irányt, majd érkezés a hotelbe a kora esti órákban.