Michael J. Fox óta tudjuk, hogy a recepciósoknak szenzációs dolga van. A megannyi napi teendő miatt a monitorba feledkezve – párszor fel-fel tekintve ismerős arcok tekintenek vissza ránk az érkező vendégek személyében. A következő pár taktusban az elmúlt fél esztendő különleges vendégeiből csemegézünk, s megmutatjuk, hogy kik választották a Forumot.

Időutazásunkat januárban kezdjük, a helyszín pedig római pincénk. Igazán varázslatos estének lehettek részesei vendégeink, hisz két mesterszakácsunk – Nagy Jonathan kíséretében kápráztatta el a népes közönséget. Remek malaclakoma, zseniális trükkök, a végeredmény pedig önmagáért beszél: tele has, jókedv, mágia.

Nagy Jonathan – Magyarország legfiatalabb illuzionistája teljesen elvarázsolódott malaclakománktól.

A következő állomásunk már február, ekkor látogattak meg minket a Magyar Kupa nyolcas döntőjére készülő szombathelyi kosarasok. A kupán csak ezüstig jutó Falco csapata a nyár elején elnyerte a magyar bajnoki címet, amihez ezúton is gratulálunk!

Perl Zoltánék a délelőtti edzések előtt a Forumban gyűjtöttek erőt a közös reggelizések alkalmával.

Ha sport, akkor nézzük az egyéni versenyzőket. A birkózás igazán energiaigényes, így Ligeti Dániel – többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki ezüst és bronzérmes nálunk gondoskodott a megfelelő táplálékbevitelről.

Ligeti Dániel – a Tokioi olimpia magyar éremesélyese

Bizony van az úgy, hogy hozzánk még a szomszédok is átjönnek 🙂 Trokán Péter – Jászai Mari díjas színész gyakran vendégünk. A halk szavú érdemes művész Alma után más harapnivalók után nézett.

Trokán Péter – a Szomszédok c. sorozat egyik legismertebb alakja volt

A színi társadalom egy jeles képviselője – a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Jordán Tamás is gyakori vendégünk. A művész úr már az építkezések során is járt nálunk, ahol remekbe szabott tanácsokkal látott el minket.

Jordán Tamás – párjával a Római pincénkben

Szombathely talán legismertebb zenekara az Ocho Macho, melynek frontembere is vendégünk volt. Gergő elég gyakran oltotta éhségét nálunk, közben dúdolva hogy „oly jó nekem” 🙂

Nagy-színpad vagy Forum pult? Kirchkopf Gergő mindenhol otthonosan érzi magát! –

Vujity Tvrtko gyakori vendége szállodánknak és éttermünknek. A Pulitzer díjas újságíró mindig tiszteletét teszi nálunk, amikor Vas megyébe látogat. Vendégeink nagy meglepetésére még egy spontán – szívbemarkoló előadást is tartott.

Tvrtko – és az elmaradhatatlan sapka

A Savaria Filmfesztiválra érkező rendezői hármas igazán jól érezte magát nálunk. Almási Tamáshoz, Koltay Gáborhoz és Halmy Györgyhöz olyan közismert darabok köthetőek, mint a Sacra Corona, Honfoglalás, vagy pl. az István a király.

Halmi György, Koltay Gábor és Almási Tamás
Koltay Gábor vendégkönyvünkben is méltatta a Forumot

30Y. És most nem a helyi-járatos menetrend következik. A népszerű zenekar frontembere Beck Zoli szállodánk vendége volt. A zenész nagyszerű lehetőséget látott Római pincénkben, így megígérte, hogy hamarosan visszatér hozzánk, hogy egy jó hangulatú akusztikus estet tartson.

Beck Zolit lenyűgözték a pince falfestményei

Nagyszájú, egyedi, zseniális. A jelzők bizony az ország egyik legjobb séfjét – Bíró Lajost illetik. Kicsiny hazánk gasztronómiájának fenegyereke egy különleges gourmet estet tartott az éttermünkben. Állítása szerint a szakácsaink által készített Brassói-aprópecsenye az egyik legjobb volt, amit valaha evett (nem adtuk oda neki a receptet 🙂 ).

A kicsi és a nagy, avagy Bíró Lajos a Forum séfjével pózol a város legnagyobb akváriuma előtt.

Ha a Nap felé nem is, felénk elég gyakran megfordulnak a Bagossy testvérek. Az ország egyik legkedveltebb zenekara már többször is a Forumot választotta egy-egy koncertjük után. A srácok remek hangulatban megvacsoráztak, majd kényelmes szobáinkban pihentek egy nagyot, hisz másnap már ismét koncert. Hiába, ilyen a sztárok élete.

Bagossy Brothers

Bajnokok reggelije… Pars Krisztián kalapácsvető olimpiai bajnokunk a felkészülési időszakban mindig a Forumot választja. Hisszük, hogy a reggeli rántotta olyan plusz centiket fog eredményezni, mellyel Tokióban ismét a dobogó lehet a cél a szombathelyi nehézatléta számára.

Pars Krisztián – és a svédasztal /ismeretlen művész képe/

Sportolókból sosem elég. A Haladás labdarúgó csapatának légiósai a Forum húslevesének szerelmesei. A srácok az edzésekhez szükséges plusz energiákat mindig nálunk keresik.